Anotace: ;)
Kdo jsi vím
stále, však nad tím přemýšlím,
brouzdám se mlhavými vzpomínkami,
zahloubán do chladného pocitu
z dívky zamilované do podzimu.
Koruny stromů kreslí Tvé kadeře
chlad Ti barví tváře
malůvky jsou v očích od červánků
rty řeřavé od uhlíků.