Všechno to
tu zšedivělo!
Píši
v plísni
slova
písní
Ty co ještě znám.
Vítejte v hotelu
Ztracené duše.
Jaké krásné místo.
Jaké krásné překvapení.
Ale žít se tu nedá,
všude kolem chlast, děvky
a špatný volby,
co porůstají plísní...
a tak hladím šedé chomáčky
a vzpomínám na doby,
kdy byla aspoň sranda, být opilá.
Díky, půjčuju si
03.10.2017 23:53:11 | Panda v houbičkách