Stoka
Rozsypána vůle lidu
na podlaze lhostejna
v srdci jen lež a bídu
ta scéna není dojemná
všichni hasí svoje vášně
v záři duhových reflektorů
jak je lidské bytí krásné
slyšíš od Spiritů od Ektorů
hoď jí něco do pití
a budeš rázem za hrdinu
je mi z toho všeho k zblití
jak v duších máme černou špínu
nevěřme už v národ
věřme pouze v sebe
jsem z toho všeho marod
a srdce stále víc mne zebe
jak moji lidé stokou plují
s hovny přímo do kanálu
a lásku čest víru vůli
mají přímo u análů
přijde válka přijde zkáza
a lidstvo padne v zapomnění
lidstvo ta rakovina a nákaza
na té modré krásné Zemi
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: Ruda Štola, nadejevidetsvetlo
Komentáře (2)
Komentujících (2)