V přítomnosti
poledního slunce
do stínu mraků
schoulená
Ukotvená
v tónech ticha
kde mě slastně hřejí
svrchní vrstvy pocitů
v druhé odmocnině
mého já
krásná křehká malá, mi se dneska neuložily komentáře...
05.10.2017 20:58:21 | Philogyny1