Triáda
Anotace: frkání do slabin :-)
žárlivost může
překousnout muže
na dvě stejně
různý půlky
bez kouzelný hůlky
do pekáče vzteku
přidej drobek špeku
pod střechou
z nadívaný pýchy
praská břicho smíchy
a strouhaný plameny
ve tváři zpitý ženy?
to slečna závist
ladí kluzkou formu
pro svou
dnešní normu
Přečteno 311x
Tipy 5
Poslední tipující: Fany, Frr, Anděl
Komentáře (3)
Komentujících (3)