Je to už rok,
rok, co jsem Tě poprvé spatřila.
Mé srdce pro Tebe začalo bít
a nikdy nepřestane.
Když jsem viděla tu malou, zabalenou kuličku,
rozzářili se mi oči.
Teď vidím Tvé krůčky
a chce se mi plakat.
Nikdy Tě neopustim
ani v té nejhorší době.
Vždy tu budu pro Tebe
a milovat Tě budu každý den, každou noc, každou minutu.... VŽDY!