Vzlétnout
Anotace: Gravitace je zlo
Stojím na špičkách
ledabyle se dotýkám
oparu nade mnou.
S nepřejícnou gravitací
se věčně potýkám
však nezbyde mi
než vzlétnout.
Tam nahoru
mezi oblaka
kde vítr sviští.
Kde blýská se
a poletuje listí,
jako duše zbloudilé
však šťastné
ve víru slastném
zahynou.
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Ruda Štola, Anděl
Komentáře (1)
Komentujících (1)