Anotace: kol pátý hodiny, když je den docela eště zcvrklej jako bojácný štěně...
ještě než vyjde slunce
ve sklepě novýho dne
si nechám sestavit horoskop
svejma věčně hladovejma potkánkama
ze střídy neztrávenýho snu
a oslintanejch útržků vzkazů
který mi noc zapomněla
doručit...