Tak jsem nakonec opravil i to "jejího" :) Za chvíli to bude už jiná báseň :))
19.02.2007 14:32:00 | No one!
Už jsem to "třpytit se" opravil, díky za upozornění. A s tím její, jejího, nešlo by oboje? Měnit to už nebudu :) Konstrbatý to třeba je, nejsem básník.
18.02.2007 23:34:00 | No one!
jednak se píše třpYtit se a taky mi nějak uniká smysl "Noří se hloubějí, do lůna její," .. nemělo by tam být jejího? Přijde mi to takový kostrbatý, asi bych to napsala jinak, ale to je jen můj názor ..
18.02.2007 21:55:00 | Sandra_T