Insula Șerpilor
Logika je opium lidstva
matematika holt taky
racek plus čáp měli být dva
nejsou, jsou pár, ale jaký!
do třetice budou hejno
s pelikánem? jak je libo
průnikem množin je.. lejno
stejné od všech, má ty chybo!
průnik množin mám na hlavě
ve Sfântu Gheorghe zrovna
nebreč, ona vrátí se, -no právě
natolik je bohorovná
budu s ní na konci léta
nad Dunaje třetím dílem
Delty, z řeky mikrosvěta
Hadí ostrov je mým cílem
logicky, ať pod majákem
obejmem se zhusta oba
já s rozbředlým sněhulákem
ve vlasech, ty, z hadů v mdlobách
Přečteno 234x
Tipy 9
Poslední tipující: Kapka, bogen, Amonasr, Ruda Štola, Květka Š., Akyš, jondys
Komentáře (0)