Je třeba tasit zbraň
Je třeba tasit zbraň
a bojovat za svůj sen
k nebi nastavit zas dlaň
rozjasnit tak bílý den
je třeba vyhnat tmu
z toho světa který zmírá
otevřít brány novému dnu
a chtít vidět jak svítá
je třeba být zas Čech
a vykřičet to do světa
nikdy neztratit svůj dech
i když budoucnost je prokletá
je třeba být zas rek
a snášet na zem zámky vzdušné
umlčet ten strašlivý skřek
a překonat chvíle krušné
je třeba zase vstát
a nemít pořád křivá záda
přestat konečně se bát
zemřít za vlast lásku kamaráda
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: Fany, Kapka, Akyš
Komentáře (2)
Komentujících (2)