Anotace: ...
Něco se mi mihlo v koutku oka,
Ve tmě za oknem, kdy všichni už spali,
(Krom těch pár opilců, co za domem se rvali)
Nejsem si jistá, tak jdu k oknu blíže,
Dopadne na mne tak trochu tíže.
Dopadne na mne tak trochu splín.
Čelíme sobě můj stín a já.
Čelíme sobě já, a můj stín.