Pro R...
tahle je nějskś záhadná, pořád ji nemůžu uchopit...
10.10.2017 18:13:29 | Philogyny1
Dá se prožít ve více osobních rovinách.
Tvoje básně taky, vybírám si z nich to "svoje".
Čas někdy zkrotí člověka
i v mladé duši čas jiskru dusí
až druhého to poleká
***
10.10.2017 20:09:57 | Kapka