Zachtělo se mi.......
Zachtělo se mi Tebe
Zachtělo se mi Tvého úsměvu
Radosti mámivá
Zachtělo se mi Tvých rtů
Jen lehounký dotyk
Jen jako lístek růžového květu
Slastná chvíle
Zachtělo se mi Tebe
Zachtělo se mi Tvé dlaně
Když si ji do mé skrýváš
A prsty si pak spolu hrají
Na schovávanou
Zachtělo se mi Tvých ňader
Skoro nedýchám
Hebkosti podbízivá
Teplo mateřství
Až do srdce mi proniká
A pak vzhůru se vznáší
Až k nebi
……ke hvězdám
Zachtělo se mi Tebe
Zachtělo se mi Tvého těla
Bláhovost má je nekonečná
Odpusť mi prosím
Že zachtělo se mi života…..
Komentáře (3)
Komentujících (3)