Dobrou noc a krásně snění,
ve větru Ti posílám,
malé sladké políbení,
jsem rád, že Tě mám.
Kéž by sladká pusa moje,
dolétla k Tvým ústům včas,
na křídlech létajícího stroje,
já zítra pošlu pusu zas.
věnováno M.M.
Šťastna budiž Královna ta Láskyskvoucí....Ach jak šťastna...
25.03.2018 17:29:32 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
...hezké, když tak někdo rozdává polibky do éteru. Moc hezké, potěšilo, zahřálo u srdce.
12.10.2017 12:24:47 | Šípková Růženka