Anotace: mentální rozpustilky :-)
Jé, chtěla bych šílený dobrodružství, vzlétnout ke hvězdám a spálit se přitom o horký vosk:):):)
15.10.2017 21:19:35 | Anděl
Anděle, anděle, jak by řekl otec Scholastik v Hrátkách s čertem. To oč žádáš můžeš podniknout. Jen se nebát roztáhnout křídla :-)
16.10.2017 17:00:28 | Hugo Ramon