Netradiční randění
Anotace: ...snad pozvání, snad zasnění... :o)
Když dálka nás dělí,
chtěl bys to změnit?
Nic snazšího není,
ve snění
já zkouším tě zvát,
pojď rande jen tak
v astrálu si dát,
jemně hrát...
Myšlence vpletu
tvou siluetu,
pak mávneme světu
vstříc letu...
A z cesty snové
si schováme mnohé
prožitky nové
tvé...
moje...
Komentáře (2)
Komentujících (1)