A věř mi-
Kdo by to byl řek:
Vím, jakou máš pleť na dotek.
A věř-
Mám pořád trochu zdání
Jak byla hebká při milování
Dnes ze svých dlaní sevřených
Jsem pustila pár zbylých pih...
Ty nejsi tu. A nebudeš.
Ne, nelituju, to mi věř.
Jsem jenom já, můj tichý dech...
A hebkost. Lpí mi na prstech.
Moc se mi líbí, celá. Přiznám se, četla jsem několikrát.
16.10.2017 12:45:18 | Philogyny1