Malou díru ve srdci mám
A city dávno zabitý
Dny jaksi dále nevnímám
Jména v čase vyrytý
Dým s cigarety před očima stoupá
Stále hledám smysl života
Možná otázka je to hloupá
Proč vzdal jsem se postu pilota
Opustil kormidlo vlastního bytí
A jen časem nechal se unášet
Mé volání podobá se vlčímu vytí
Volám po svobodě kroku vpřed
Můj duch během cesty skonal
Zanechal jen střípky které nejdou slepit
Lásku kterou jedinou znal
Již neznám rána třpit
Červí díra požírá vše dobré
Za ty časy které jsem žil
I jen z pohledu na nebe modré
Myšlenka zda skutečný jsem či byl