Apologetika mysli
Anotace: dobřej křen se uhnízdí ve frňáku :-)
češu si vrásky
při štěkotu
pubertálních šípků
bez chlupatejch jadýrek
ne libě nesu
pohár ozvěny
sáhnu do kapsy
byť marně
čekám zázrak
měny proměny
a tak jen
střežím v břiše
zubící se
totem lišek
Přečteno 348x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Nikita44, Fany
Komentáře (1)
Komentujících (1)