Stíny léta odvál čas
jsou v zahradách
zapadané listím
solené jak rány
jehličím
v komorách srdce
tluče
něha láska zloba pýcha
jinak
jsem stroj jako každý
kdo dýchá
vůni mlhy která
dosedla na mou tvář
mezi listím nové stíny podzimní
do mléka se probouzí
chlad mě tak pálí až hřeje
v šálách utopená
a ve svetru který kouše
jsem jako ohryzek který tu leží mnoho dní