jeden svět v tom druhém světě...
taky se tak cítím:)
a jinak, co může zahřát víc, než jeden od srdce miňený koment, že tahleta básnička je přenádherná dračice;)
12.03.2007 21:43:00 | Lizzzie
Sni si dráčku, sni... na světě je málo uskutečněných snů, příliš málo...
08.03.2007 11:08:00 | Daniel S.
Nádhera, Levandulko ... také zrovna popíjím kávu, pěkně v klidu a čtu básenky ... je to super, je teho v poslední době na mě nějak moc, a tak tohle pro mne opravdu pohlazení a relaxace, úplné uvolnění ...
21.02.2007 16:02:00 | NikitaNikaT.
:-))) hele dráčku...mám nového pejska..a hádej jak se jmenuje..hihi...Drak...a je ..no kouzelný..:-)))
19.02.2007 19:37:00 | isisleo
Hodní dráčci existují - je jich většina....a ty to víš taky, určitě jsi je viděla.
Hodní dráčci nejsou obyčejní - to ti zlobiví jsou tucťáci... :o)
19.02.2007 15:54:00 | Mourek