TICHO
Jsem tady doma a přesto cizí
Nechtěný film, co běží v televizi
Zbytečné světlo ve tmě noci
Zbabělý útěk do nemoci
Číslo na mého kamaráda
zkouším, víc už mě nenapadá
Na mé volání se ale nikdo neozývá
Z mých básní se k smutkům připozdívá
V polštáři utajený vzdych
Pak jen tajnosnubné ticho tich
Až nebude teď
Až řekneš rychle jeď
Až kobra vystříká svůj jed
Vypnu červenou na semaforech
Vypnu šetřič na svých monitorech
A připluju ti vstříc
Chceš víc?
Víc nestihnu ti říct.
Přečteno 450x
Tipy 12
Poslední tipující: zdenka, mkinka, Nikita44, Fany, Frr, Kett, danaska
Komentáře (4)
Komentujících (3)