připadáš mi
Krásná fotka, opavdu. Někdy někoho bereme jako samozřejmost, že pro nás je. Až když z nějakého důvodu odejde, třeba, nebo se odmlčí, tak najednou cítíme, že něco chybí.
A pak si možná uvědomíme, co pro nás znamenal. Tak už to chodí...
22.10.2017 12:39:07 | Philogyny1