Liberum Veto proti mému žití
Anotace: ...není třeba:o)
Liberum Veto Proti Mému Žití
*****************************
Můj život je kataraktem ženských slzí,
dravým slapem,bělopěnnou peřejí...
Mé ruce chtějí,ale nehřejí-
pak jak rytíř z La Manchy se vrhat v marné půtky
mě snad do smrti mé neomrzí...
Čest v mém nitru,mrcha,jen tak nepustí,
i když léta zkouší a hlavu k zemi kloní,
tak píšu sladké verše jenom pro Ni
a nahrávám tím v karty básníkům,
přitom nevím ještě,zda mi odpustí...
Ty skály,co tu stojí,tu budou nad řekou
za dalších tisíc let,pak ještě mnohem déle...
Smět lásku mít a cit - a to je celé!
V tom tkví dle mého Primus inter Pares
a srdce plní štěstím,věcí odvěkou...:o)
Přečteno 429x
Tipy 4
Poslední tipující: šuměnka, Marfuša
Komentáře (2)
Komentujících (2)