Anotace: ...
Nevím na co si stěžuješ
když ti to píše takhle
co já bych za to dal
tak zatím ahoj ....... stačí už pojď zpátky :-)
23.10.2017 23:05:20 | klaun
Už teď jsi přišitý
chytil ses do nití a nebo do ní, ti říkám
jak se ta jehla blýská, aj,
sedíš zašitý v svý básni
a už teď se ti stýská... :)
23.10.2017 10:45:21 | Philogyny1
já vím Svati...jen jsem vypsal propisku
a musím si sehnat novou...
Dík:-)
23.10.2017 15:34:55 | Ruda Štola
...neříkej Rudo. Ani na pár dní, nejsi uvzdychaný
a to tu bude chybět. Ale někdy člověk potřebuje změnu.
23.10.2017 10:25:14 | Šípková Růženka