Jímavě vypuštěná meruna
Anotace: není co dodat :-)
líbačka za dveřmi
rychlovka do kapsy
touhami zapal mi
ve ksichtu
sekt línejch slz
mrskáním biče
osedlej křeč
než probudíš kříže
pod zahradou
spálenejch gest
křídou čmáráš
kliky po opuce
v dřevěný ruce
zlomený srdce
v puse němej zvon
Přečteno 365x
Tipy 4
Poslední tipující: Anděl
Komentáře (2)
Komentujících (2)