Raz napíšem skvelú báseň
Raz napíšem skvelú báseň
už sa za ňou celý trasiem
bude chutiť ako božolé
Skvelá to sú mozole
Večer báseň krásne horí
pridám do nej trochu soli
presolená plná sladkých slov
Skvelá to je ohňostroj
Horúca láska
len tak medzi riadkami
vysnená neha
čo ťa krásou omámi
Tajomný život
ktorý žltne v jeseni
ukrytá túžba
čo sa v šťastie premení
Raz napíšem skvelú báseň
dlhé roky po nej pasiem
s láskou si v nej zahrám preferans
Skvelá to je Tour de France
Raz napíšem skvelú báseň
najlepší básnik na svete já sem
pekne vyzdobenú rýmami
Skvelá je aj s chybami
Komentáře (4)
Komentujících (4)