Ke břehu lásky
Život je v modrém moři,
krása v divokém oři,
smrt v místech, kde války řádí,
ošklivost v lidech, co nemají rádi.
Těm, kteří rádi nemají,
vlajky brzy dovlají,
neboť štěstí se straní,
raději vše zničí zbraní.
Nejde to bez lhaní?
Nelze být šťastní,
přinést jí kvítí ranní
a žít život jako v básni?
Přátelé, jděte ke břehu moře,
spatřete krásu černého oře,
odejděte od válek, jenž řádí,
a mějte se, prosím, všichni rádi.
Komentáře (0)