Anotace: Návrat k sobě
Realita mě pevně svírá
kradu spánek i začátky svých snů
V realitě vše umírá
ve svých snech se k věčnosti pnu
Jak fazole má svá chapadla
tak přesně stejně šplhal jsem do Nebe
Však realita mě popadla
a vše na česání myšlenek jsou kartáče bezhřebé
Průvan odvál mou mysl
Chaos se vší parádou
Však i toto tornádo má svůj smysl
Vyrve vše co trpí blokádou
Chytám co padá na Zem
Žvance nesmyslů jeden po druhém
Jak lego zapadají do sebe
a už se mi objevuje kousek Nebe
Už vnímám rozměry své bytosti
která prosí
nakrm mě do sytosti
Třepu stromem tornáda
ať mohu dát své bytosti
vše co má ráda
Utichl vítr
a ptáci pějí svůj chvalozpěv
Já vracím se zpět
kde nejsou výčitky a žádný hněv
Těším se na své vichřice
ať jsem Bohu blíž
stále víc a více
Amen