Nepoznávám se
Chci vykřičet všechna slova,
ale slov se mi nedostává.
Chci vyjádřit sebe,
ale neznám se.
Nechci vědět,
poznat a přemýšlet.
Ztratím se v davu,
zapadnu.
Jen jít a jít,
neohlížet se.
Jsem to já?
Nepoznávám se.
Už nevím, neznám a nepřemýšlím.
Je mi teď lépe?
Hádej...
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: Anděl, Hesiona-Essylt, Eskalátor
Komentáře (2)
Komentujících (2)