voníš
čerstvě vymalovanou místností
vůně z tvého parfému
zaryla se mi do kostí
jsi anděl
šepot v uchu
jsi můj brouček
když šeptáme si tajnosti
ještě
v dlani
cítím tvou dlaň
slyším tvůj smích
za
okenními tabulemi
větve ořechu ve větru
meluzína v komíně
nejde nám
přes smích
přes zkřehlé prsty
zapálit oheň v kamnech
mráz
ledový vítr
sněhové závěje
nečas neuhasil
lásku v nás