Už je zas ztracená
Anotace: Jedna z dnešní noci...
Už je zas ztracená
Leží tu v klubíčku
Pláčem je zmáčená
Věřila chviličku.
Volá teď o pomoc
Schoulená do sebe
Nevnímá jak jde čas
Zima jí nezebe.
Bloudila vesmírem
Pak noční oblohou
Je zase na zemi
Sny už nic nezmohou.
Hrad z písku stavěla
Měl být až do nebe.
Chtěla Ti pošeptat:
Je jenom pro Tebe….
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)