Křehká
Ledová královna
bez citu,nejsi.
Drahokam bez třpytu, nejsi.
Tvá duše křehká je,
jak vločka ze sněhu
co rozpustí se
v teplé dlani.
Miluješ růže,
i když jejich trny
bodají jak meče.
Bolest
bereš jako daň
za něhu,
za lásku.
Tak má to být,
tak se staň!
Přečteno 389x
Tipy 1
Poslední tipující: Šípková Růženka
Komentáře (0)