Vrať se zpátky
Nad širým lesem,
skrz suchou poušť,
s vybouřeným mořem,
tam, kde je jen spoušť.
Bez ohledu na srdce,
s pokušením nejedním,
u souhvězdí střelce,
ta jedna k posledním…
Křičí:
Vrať se mi zpátky,
prosím, vrať se mi zpátky…
ale kdo to slyší???
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)