Anotace: :)
Všichni všechno veděli,
Fanda byl dokonce dvakrát v p*deli.
Je jedno jestli je úterý a nebo středa,
on se přece nikdy nedá!
Miluji tu malost myšlenek,
jenom zvedneš hlas...
má celej dnešek puštěnej do trenek
dá si ruce v pás,
chtěl být vždycky dikobraz.
Nechápe, proč utíkám z místa,
nepřišla jsem včera jak turista.
Proto nemůžu poslouchat true story
víš..
Fandí promiň, moje okolí nevylezlo z nory..