Před trilionem let
Anotace: jedna taková zadumaná...
Před trilionem let
Kdy svět měl jen několik vět
Slova se ještě třásla zimou
Kdy jedna pravda neviděla jinou
Tehdy snad duha mohla mít jenom dvě tváře
Božstva všech druhů plné kanceláře
V zahradách rajských jablek celé lány
Otázky, jež lehce odpoví se samy
Tehdy snad bylo snadné žít a milovat
Před trilionem let, kdy svět měl všechny světy rád
Komentáře (2)
Komentujících (2)