Naprosto plebejský výtvor mladého hocha
Anotace: Tento kus se nedá zařadit, pořádná myšlenka schází.
Krade ale nelže,
těší pravdu,
více nelze.
Užití bolí,
jen stařičké a lháře,
nikdo nic neví.
Nevědomost krade,
událost se bez ní šlape,
nikdo pravdu nezjistí.
Komentáře (0)