Kadibudka
Anotace: trhání kopretin potmě :-)
sedmilhář
překreslí
tvář
tichej dozvuk
vylemtaný limošky
prázdnej domek
bez kostí
prodá
duši
za šesták
levnej strach
z poloprázdný tašky
sešlapanej práh
rozepsaný frašky
loupežník
obětinou
vlastních dýk
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: Fany
Komentáře (2)
Komentujících (2)