Anotace: Slyšiny
Slyším tvary
Zpívat
Vstupují
Vystupují
Ze sebe
Do sebe
Cítíš mě?
Ptá se jeden
Druhého.
Ano
Naplnil jsi mě
Po okraj
Čistá, ani slovo navíc, a přece sdělná. Obdivuju miniatury.
04.11.2017 19:02:00 | Pamína
jestli ti to tak stačí... :)
02.11.2017 23:28:29 | CoT
Stačí, ba naplňuje :)
03.11.2017 16:14:15 | Krysařka
o tom žádná, když tě to naplňuje.
03.11.2017 17:10:27 | CoT
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?