Anotace: Po delší době opět pár řádků...
V ohromném okamžiku
zešedlo nebe,
ochladilo se
beze slova
s pár doušky štkavé bolesti
mezi spálenými podzimními
listy
když vítr se ztratil v prázdnu
...
Tady by to snad zachránil pečený čaj...:-)
nálada mrazivá,když podzim se svléká.
01.01.2018 16:00:48 | Danger
Mám rád vůni spáleného podzimního listí.
A i šedá může být hezká barva!
Stejně tak, jak ztratí se vítr v prázdnu, zmizí jednoho dne i naše trápení.
Hlavu vzhůru!
03.11.2017 22:59:58 | Cappp