Nestřežený okamžik-
Oči zaujaté hmatem
Ruce hledí na dva malé prsy
Roztažené nohy nejostřejších nůžek
Losová kůže (na dotek jak satén)
Malý, nepatrný vryp
(Tenký pramínek krve)
Prsty ho roztáhnout z obou stran
Podobá se řece s širokými břehy
Protože on zvenku zůstal nepoznán
Tak jsem vešla dovnitř a ránu zacelila stehy
A teď jsem v něm
A nemůžu ven
A vlastně ani nechci
Jsem boule pod kůží jsem cysta bujím v tmách
Spolu jsme tak těžcí
Prolézám mu tělem s pomstou na dosah
Podobna rakovině
Chci aby chcípl.
Vždycky jsem byla svině?
myslím si, že Ti rozumím...
04.11.2017 17:35:08 | Philogyny1