Viera
viera vo vieru
viera v neveru
Nevera
nevera v neveru
nevera vo vieru
Neverný viere
alebo verný nevere?
(trhajú mi dušu...
plamene)
Neverný nevere
a
verný viere
(prestali ma prenasledovať...
tiene)
To je tak hluboké a hravé:-)
05.11.2017 23:16:37 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA