Anotace: na pobreží
na pobreží
vyschnutej slzy
staviam dom
v strete rozpolených imaginácii
nenastal očakávaný zlom
chybné výpočty určujú dráhy
nášho budúceho rána
Na pobreží
/no chýba mu brána/
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?