:-( hm, ale kde ji pořád brát a nesekat :-(, ale Ty to piťurko, vymySlíš, To se vůbec nebojím :-))!
09.11.2017 04:19:21 | Fany
na životě je úžasná jedna věc, když jdeš dolů, pomocné ruce cítíš protisměrem... :-)
mnozí jsou, jsou v telefonu, jsou živě, ale občas se ukrývají...proč?? protože bolíš...
pak je uvidíš, zasáhnou tě...
jsou...¨
ale bojí se...
a co z toho? máš dvě ruce... ta jedna vždy zachytí druhou...
08.11.2017 23:30:42 | zelená víla
Napadá mě, dobře ale ještě přitlačím ....výborně ST
08.11.2017 08:45:21 | klaun
...ano, je pravda, že každý potřebujeme podanou ruku.
A tady mi ji každý den podává formou písmenek každý.
Každému z nás nemusí být sem tam hezky...
08.11.2017 07:55:49 | Šípková Růženka