NAZÍ
kouřové clony
jimiž se prodíráme
den co den
v hustém mediálním šumu
nám tuhnou večer v zátylcích
jak krunýře proti pohlazení
pouťový vřískot celebrit
nám buší vytrvale do bubínků
v syčení hadích jazyků
sázkových bookmakerů
vsaďte si na svou prohru!
výhrou je příslib plané útěchy
za slepou zatáčkou uličky hanby
kterou procházíme
na slevový poukaz
chybí nám odvaha
podívat se stranou
do nechápavých očí
budoucích kolemjdoucích dětí
abychom se z nich nedočetli
že král je nahý jednoduše proto
že kraluje
nahým
Praha, 8.11.2017
https://www.youtube.com/watch?v=YDYXJ8WixBE
chce to otevřít okna... :-) a nebát se... nějaký ten měsíc jsem v uzavření, ve vyhrožování a čučím s vysokým tlakem.. :-)
a konec.... vycházím vstříc... ber kde ber, ale mě si nevybereš, ne nevysaješ... :-)
nebojím se... už ne, hlavně ne sama sebe...
kraluj, mě nezastrašíš.... :-)
09.11.2017 00:24:25 | zelená víla
Nedat se :-)
10.11.2017 00:35:18 | Amonasr
jooo, vše je tak, jak má... probouzet se do průzračnosti, vyslechnout pár lidí, přátel, co ví... a co otvírají oči i srdce třeba jen jednou větou... která rozzáří oči a ...
vše je tak, jak má...
nemám ráda arogantní lidi, fakt ne, když se mnou jedna taková před nějakým časem jednala, nebála jsem se, jen jsem neuměla reagovat... nevím proč, ale bylo to dobře... ve chvíli, kdy jsem přestala být překvapená, jsem začala být nadnesená... nikdy nechci být taková, nikdy a k nikomu... a u sebe vím, že to vydržím, vyslechnu, ale nebojím se... jooo, potřebovala jsem to zažít, potřebovala jsem vše, co bylo... i co je... neposílilo mi to v tom se tak chovat, posílilo mě to v tom, vážit si těch, kteří přesně tohle nemají zapotřebí a taky vážit si sebe... jen v tom, že každá nepříjemná chvíle dává... :-)
23.11.2017 22:47:05 | zelená víla
Arogantní lidi taky podobně nesnáším, jen často nedokážu zachovat podobný klid a nějak jim to příslušně vrátím... Tvůj pozitivní nadhled je ovšem asi lepší a hodný následování... :-)
24.11.2017 19:46:16 | Amonasr
VýSTižně napsáno, tak to je, bohužel
08.11.2017 18:40:45 | Prey Miley