Vrah Sebevrah
O čem přemýšlíš na místech,
kde stíny obklopují tvé tělo,
já velice dobře vím, já vím,
že den stal se tvým nepřítelem.
Nalij čistého vína, muži.
Řekni, jak poškodil sis kůži noži,
jakých hříchů dopustil ses v noci,
jen mi pověz příběh plný krve v moři.
Zabils víru, zabils naději,
zvolils tmu a zatracení raději,
myslels, že tma je tvůj pravý přítel,
že daruje ti štít v podobě míst bez světel,
kde pak smíš všechny na kusy vesele rvát,
teď to nevíš, ale brzy budeš litovat.
Počítáš každou oběť zohavenou,
kterou stáhl sis dolů s sebou.
Zatím držíš si úsměv s temnou hudbou,
avšak zjistíš, že ti chudáci umírají
spolu s TEBOU…
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl
Komentáře (3)
Komentujících (2)