Země se hroutí
Země se hroutí,
padají s nadějí stavěné sloupy
prostých hodnot.
Pravda se v slzách topí,
láska zmučená ulehla k spánku
a svoboda houpe se v aleji
neb navlékli jí oprátku.
Lidé dští síru,
slepí k okolí
homo homini lupus.
Jen pár jich stále sní
a s nadějí lepí ty kusy zdiva
pradávných sloupů.
Přečteno 404x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)