Životní nepřízeň( schizofrenie)
Anotace: Inspiroval jsem se filmem. Nejsem básník, ale nutkání je nutkání. O jaký film by mohlo jít?
Životní nepřízeň( schizofrenie)
Zmatením smyslů omámen
vidí a slyší bludy.
Posedlý byl neprávem,
přesto stíhají ho zrůdy.
Však vnitřně začal bojovat,
nenechal na sobě hodovat,
bludům odhodlal se vzdorovat.
Ignoroval část svých vjemů,
stál proti všem a všemu.
S oporou své manželky,
ač těžké to bylo,
smířil se s mozkovými výstřelky,
a lépe se mu žilo.
Manželce jeho všechna čest,
trpěla s ním a nepřízni osudu nastavila pěst.
Po všech útrapách,
ve všech životních etapách,
projevila se kráska,
ta věrná a silná, pro mnohé nedosažitelná láska.
Přečteno 495x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, kdotoví, KeepTheFlameBurning
Komentáře (3)
Komentujících (2)