Anotace: No. Tak.
hotel někde tam
na konci města
svět zvenku proniká
jen stínem žaluzií
co sedl si na strop
a teď tiše čeká
když rty se líbají
ruce hledají
a srdce bijí
hotel někde tam
na konci města
a pokoj v duši
dvě duše v pokoji
tiskni mě lásko
tiskni mě k sobě
já už se lásko
s Tebou být
nebojím
...taky jsem tak byla s mým milým pokoji
a nebála jsem se, ale těšila z jeho lásky...
...moc hezké
11.11.2017 18:23:20 | Šípková Růženka